Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) El dissabte 6 de setembre la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls acollirà l’ordenació sacerdotal del missioner claretià Joan Bové en una celebració presidida per l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol.

Bové des de ben petit, ha estat sempre vinculat a la Congregació claretiana. Als tres anys va començar la seva formació al col·legi Claret de Valls, on hi va concloure els estudis abans d’iniciar la seva etapa de formació a la universitat. Durant aquests anys d’escola participava en la comunitat parroquial del Lledó, fet que li va permetre seguir cultivant en profunditat la seva relació amb els Missioners Claretians. La primera etapa de formació la va realitzar a Vic, continuant amb el noviciat a Granada i, finalment, ha estat els últims cinc anys a Madrid estudiant teologia.

Fer testimoni diàriament

En Joan està plenament convençut que els joves com ell han d’aprendre a descobrir el seu camí, sigui quin sigui, i ser valents, tal i com ell ho ha estat, i donar-ho tot, només així podran ser lliures i feliços amb tot el que van fent.

Actualment centrarà la seva tasca en compartir la vida i missió amb la comunitat claretiana de Vic, on està immers en el coneixement i participació en el Casal Claret; a més a més de continuar amb la seva formació teològica i, també, en l’àmbit de la comunicació, ja que el curs passat va realitzar un postgrau en Comunicació Institucional i Religió a l’Era digital a la Universitat Ramon Llull. Però el més important, tal i com ell esmenta, no és el què fa, sinó com esdevé testimoni de l’experiència de Déu en el dia a dia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.