Pestanyes primàries

imatge de Laia de Ahumada

Laia de Ahumada

Estic doctorada en filologia, sóc escriptora i coordinadora del Centre Obert Heura per a persones sense llar. Com a filòloga, els temes que centren el meu estudi són l’escriptura femenina i l’escriptura mística. Com a escriptora, la temàtica dels meus llibres és sempre el camí espiritual, la recerca interior, el treball amb la paraula, que expressi allò que és inexpressable. Com a coordinadora del Centre Heura treballo per crear i mantenir un espai d’acollida que ajudi a refer-se les persones que s’hi acosten. Els meus darrers llibres són: Paraules des del silenci (Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2005) i Monges (Fragmenta editorial, 2008), Els noms de Déu (Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2010).

Últimes publicacions de Laia de Ahumada

Últims comentaris publicats de Laia de Ahumada

Jordi, jo també m'he trobat amb aquesta persona i també em va impressionar la primera vegada que la vaig veure. Ara la miro i la saludo de la mateixa manera.

També m'he trobat amb aquesta persona i també em va impressionar la primera vegada que la vaig veure. Ara la miro i la saludo de la mateixa manera.