Dij, 17/09/2015
Comunicat Institucional
El Consell Evangèlic de Catalunya, entitat que aplega a la majoria de la Comunitat Protestant de casa nostra, sent conscient de la transcendència de tota elecció democràtica fa una crida a la participació social davant la pròxima cita electoral del 27 de setembre.
Mitjançant aquest comunicat un cop més el Consell Evangèlic de Catalunya, com part de l’Església de Jesucrist, manifesta el seu compromís i voluntat de servei amb el nostre poble.
Volem aportar la nostra veu per mantenir, i si s’escau augmentar, el clima de serenor, respecte i entesa que de sempre ha presidit...
Dv, 26/06/2015
(Jordi Llisterri-CR) Un protestant, o una persona de qualsevol altra religió minoritària, fins ara també rebia assistència religiosa en els centres sanitaris. Però aquest servei responia a la bona voluntat d'un professional sanitari o del mateix servei d'assistència catòlic que pel seu compte s'adreçava a la comunitat protestant. Això és el que pot canviar el desplegament del conveni entre la Generalitat de Catalunya i el Consell Evangèlic de Catalunya: garantir una assistència religiosa estable de les esglésies protestants als centres hospitalaris públics i privat de Catalunya.
Aquest...
Dll, 4/05/2015
(David Casals-CR) No són els 'números 1' de la setmana a 'Los 40 Principales' ni tampoc actuaran a cap dels principals programes de televisió. Tot i això, omplen el Palau Sant Jordi -que pot arribar a reunir a més de 16.000 persones-, vora el qual hi ha aparcats gairebé una quarantena d'autobusos procedents de diversos punts de la geografia catalana.
Es tracta del Festival Esperança que s'ha fet aquest cap de setmana a Barcelona amb el suport, entre altres, del Consell Evangèlic de Catalunya. Un 'macroconcert' de grups de música evangèlics de diferents estils, les intervencions dels quals es...
Dll, 27/10/2014
(David Casals –CR) En un moment de crisi política, social i econòmica que sembla que no s'acabi mai, hi ha motius per donar gràcies a Déu? Ho hem preguntat a Esther Bonet, del Consell Evangèlic de Catalunya, que el passat dissabte va organitzar juntament amb altres entitats protestants catalanes el tradicional culte unit d'acció de gràcies que se celebra a prinicipis de l'any, on van assistir unes tres-centes persones.
Aquest culte, que va tenir lloc a l'església Cecmavi del barri de Sants, és especial perquè el concepte de 'donar gràcies' el vertebra dees del principi fins al final. "Inclou...