Dv, 26/06/2015
(Jordi Llisterri-CR) Un protestant, o una persona de qualsevol altra religió minoritària, fins ara també rebia assistència religiosa en els centres sanitaris. Però aquest servei responia a la bona voluntat d'un professional sanitari o del mateix servei d'assistència catòlic que pel seu compte s'adreçava a la comunitat protestant. Això és el que pot canviar el desplegament del conveni entre la Generalitat de Catalunya i el Consell Evangèlic de Catalunya: garantir una assistència religiosa estable de les esglésies protestants als centres hospitalaris públics i privat de Catalunya.
Aquest...
Dll, 4/05/2015
(David Casals-CR) No són els 'números 1' de la setmana a 'Los 40 Principales' ni tampoc actuaran a cap dels principals programes de televisió. Tot i això, omplen el Palau Sant Jordi -que pot arribar a reunir a més de 16.000 persones-, vora el qual hi ha aparcats gairebé una quarantena d'autobusos procedents de diversos punts de la geografia catalana.
Es tracta del Festival Esperança que s'ha fet aquest cap de setmana a Barcelona amb el suport, entre altres, del Consell Evangèlic de Catalunya. Un 'macroconcert' de grups de música evangèlics de diferents estils, les intervencions dels quals es...
Dll, 27/10/2014
(David Casals –CR) En un moment de crisi política, social i econòmica que sembla que no s'acabi mai, hi ha motius per donar gràcies a Déu? Ho hem preguntat a Esther Bonet, del Consell Evangèlic de Catalunya, que el passat dissabte va organitzar juntament amb altres entitats protestants catalanes el tradicional culte unit d'acció de gràcies que se celebra a prinicipis de l'any, on van assistir unes tres-centes persones.
Aquest culte, que va tenir lloc a l'església Cecmavi del barri de Sants, és especial perquè el concepte de 'donar gràcies' el vertebra dees del principi fins al final. "Inclou...