Vés al contingut

notícies relacionades

lestonnac-badalona-ramada

Com es viu el Ramadà a les escoles?

ROGER VILACLARA –CR | La tornada a l’escola després de Setmana Santa enguany també està marcada per la celebració del Ramadà, que acaba aquest dimarts 9 d’abril. A les escoles catalanes hi ha un munt d’alumnes que viuen aquest mes de pregària, dejuni i reflexió intensament.
tutopia llibre

Escoles FEDAC: "L'objectiu de TUtopia és que l'educació sigui plena"

GLÒRIA BARRETE -CR | "TUtopia és una narrativa, un llibre, una idea, una proposta, una necessitat". Aquesta és la resposta immediata del director general de les escoles FEDAC - Fundació Dominiques de l'Anunciata Pare Coll- Modest Jou a la pregunta sobre què és TUtopia. Un concepte, una paraula, que fa temps que les escoles FEDAC usen en el seu dia a dia i que aquest dimecres s'ha presentat en format llibre a l'FNAC de l'Illa Diagonal de Barcelona.

colonies Pere Tarrés 2024

Les colònies i casals de la Pere Tarrés sensibilitzaran en l’ús responsable dels recursos i la biodiversitat

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | La Fundació Pere Tarrés ha obert les inscripcions a les seves colònies i casals d’estiu, en les quals entre finals de juny i finals d’agost hi participaran milers d’infants i joves. Les activitats de lleure d’estiu de la Fundació donaran un paper especial a la sensibilització sobre la necessitat de mitigar el canvi climàtic, d’utilitzar de manera responsable els recursos naturals i de preservar la biodiversitat del planeta, inspirant-se en l’encíclica Laudato si’ del Papa Francesc.

panoràmica

Veure la fe

podcasts