Vés al contingut

notícies relacionades

fra Octavi Vilà

Girona acull diumenge l'ordenació episcopal de fra Octavi Vilà

BISBAT DE GIRONA | Aquest diumenge, 21 d’abril, la catedral de Girona acollirà, a les 5 de la tarda, l’ordenació episcopal i l’inici del ministeri de fra Octavi Vilà com a bisbe de Girona. La cerimònia serà presidida per l’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, i entre els concelebrants principals l’acompanyaran el nunci apostòlic, Bernardito C. Auza; l’arquebisbe de Valladolid i president de la Conferència Episcopal Espanyola, Luis J. Argüello; l’arquebisbe de Barcelona, cardenal Joan Josep Omella, l’arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives, i l’administrador diocesà de Girona, Lluís Suñer.

fam

Mans Unides Tarragona engega el repte de fer 24 sopars de la fam a tota la diòcesi

GLÒRIA BARRETE –CR | L’Informe sobre l’Estat de la Seguretat Alimentària i Nutrició en el món publicat per la FAO, el FIDA, la OMS, el PMA y UNICEF l’any 2023 posava de manifest que al voltant del 9,2% de la població mundial van patir gana. Mans Unides Tarragona s'ha proposat enguany arribar a organitzar vint-i-quatre sopars de la fam per pal·liar la fam als països del Sud. 

cultura-religiosa

Joan Gómez: “Ens cal la cultura religiosa per conviure”

CRISTIANISME AL SEGLE XXI | El sociòleg Joan Gómez ha estat el ponent encarregat de la cinquena sessió del cicle 'Religions i tradicions espirituals en les arrels de la nostra cultura' d'Espai Obert, promocionat per l'associació Cristianisme al Segle XXI.

simposi magia dels sentits

Berta Meneses: “La vida és consciència i percepció”

GLÒRIA BARRETE -CR | El 19 i 20 d’abril la Fundació Valors Humans de la comunitat Filipense de Barcelona organitza un simposi titulat ‘La màgia dels sentits’. Dues jornades “per desvetllar l’ull de la percepció en la vida quotidiana”, com a instrument “per obrir-se a la realitat i veure el món invisible en el visible”.

Veure la fe

podcasts