Vés al contingut

notícies relacionades

Enric Crous: “Crec profundament en la joventut que tenim”

(Jordi Llisterri-CR) Enric Crous és d’aquelles persones que té la capacitat de captar què està pensant el seu interlocutor. Potser per això ha tingut èxit com a gestor empresarial. Format a la UB i a l’IESE, ha gestionat grans organitzacions i empreses com Mercabarna, Fira de Barcelona, Cacaolat o Damm. Ara ha estat nomenat president de la Fundació Pere Tarrés, després de formar part del patronat des de fa vuit anys.

“Quan el problema ambiental i social és tan gran, necessitem fer xarxa”

(Laura Mor –CR) Més informació i una major col·laboració poden evitar el malbaratament de recursos i afavorir, alhora, els col·lectius més vulnerables. Aquest és l'objectiu de la segona jornada Diàlegs entitat-empresa que organitza la Fundació Banc de Recursos: promoure un canvi de consciència i generar sinergies per revertir l'actual dinàmica de consum. La jornada tindrà lloc el proper dimarts 13 a Barcelona a ESADE Fòrum.

"Les qualitats dels grans líders són qualitats espirituals"

(ESADE) Diversos gurus i experts en lideratge i espiritualitat han coincidit en el primer Congrés Internacional sobre Espiritualitat i Creativitat en el Management celebrat a ESADE, en què hem de traslladar l'espiritualitat a les organitzacions i escoles per fomentar la creativitat i la "humanització".

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe

podcasts