Vés al contingut

notícies relacionades

Omella considera una "barbaritat" que als 16 anys es pugui avortar sense el permís dels pares

(ACN/Madrid) El president de la Conferència Episcopal, Joan Josep Omella, ha considerat "curiós" que el govern espanyol impulsi ara la llei de l'avortament, en un moment de "crisi" política. "Potser per desviar l'atenció d'altres temes que són importants", ha dit en una conferència d'aquest divendres a Madrid. Ha afegit que això és "utilitzar temes morals per temes polítics" i ha alertat que aquesta barreja no és bona. A més, ha considerat una "barbaritat" que joves de 16 anys puguin avortar sense el permís dels seus progenitors.

La col·laboració històrica entre bisbat i administració al Sant Hospital d’Urgell, a la corda fluixa

(CR) El bisbat d’Urgell ha anunciat en un comunicat que els dos sacerdots que formen part del patronat de la Fundació Sant Hospital “es veuen obligats a abandonar la seva participació al Patronat” després que l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, comuniqués un “possible acord” per incloure l’avortament farmacològic dins la cartera de serveis de l’hospital.

Omella mai no ha volgut “equiparar l'avortament amb el terrorisme” i demana perdó

(CR) “La intenció del senyor arquebisbe mai ha estat la d'equiparar l'avortament amb el terrorisme. En tot cas, el senyor arquebisbe demana perdó si alguna persona s'ha sentit ferida per les seves declaracions”. Així ha matisat l’arquebisbat de Barcelona amb una nota les declaracions de l’arquebisbe Joan Josep Omella en les que comparava l’avortament i el terrorisme.

Sant Feliu ofereix atenció post-avortament

(Bisbat de Sant Feliu) La Delegació de Família i Vida del bisbat de Sant Feliu de Llobregat ha posat en marca el Projecte Raquel, destinat a ajudar les persones que han viscut o han estat afectades per un avortament, sigui quin sigui el grau de participació.

panoràmica

Veure la fe