Vés al contingut

notícies relacionades

Els adventistes gestionaran la primera emissora de ràdio religiosa legal no catòlica de Catalunya

(David Casals i Vila –CR) Els adventistes gestionaran la primera llicència que, de forma legal, el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) ha atorgat a una institució religiosa no catòlica de Catalunya. Ho faran en el dial 91.0 de la FM des del municipi d'El Pont de Suert, a l'Alta Ribagorça, i segons ha explicat el pastor José Troncoso en declaracions a CatalunyaReligió.cat, el seu objectiu és tenir-ho tot a punt per començar les emissions tan aviat com sigui possible.

"Monsenyor Cañizares, faça seua la llengua de Sant Vicent Ferrer"

(Josep Miquel Bausset -Monjo de Montserrat) Benvolgut Bisbe Antonio: els cristians valencians de la Ribera, la Safor i el Camp de Morvedre, de la Foia de Bunyol, Els Serrans i la Costera i la Marina, l’Horta, el Camp Túria, l’Alcoià, la Plana d’Utiel, El Racó d’Ademús, la Canal de Navarrés, la Vall d’Albaida i la de Cofrents, ens uns dies l’acollirem com el nou pastor d’aquestes comunitats cristianes.

“Preguem per tot allò pel que va lluitar Nelson Mandela”

(CR) “Serà recordat com el líder que va treballar per la unitat d'una nació que una vegada va ser dividida deliberadament segons consideracions racials”. És el testimoni de Olav Fykse Tveit, pastor protestant i secretari general del Consell Mundial d’Esglésies (CME).

Caldes de Montbui reconeix el seu primer pastor protestant

(David Casals/CR) Caldes de Montbui ha reconegut el seu primer pastor protestant: es tracta del missioner de les Assemblees de Germans George Lawrence, el nom del qual dóna nom a un carrer situat al centre de la localitat. D'altra banda, l'Ajuntament ha organitzat aquest hivern un acte oficial per homantejar-lo, amb presència d'una de les seves besnétes, que viu a Anglaterra.
 

Veure la fe