Pasar al contenido principal
Por Catalunya Religió .
En

Imagen eliminada.(Maristes) Aquest any, el lema de la Pasqua respon a una inquietud que hem compartit a l’equip de Pasqua a partir de la crida del papa Francesc a viure amb una actitud de sortida cap a les perifèries. En molts dels seus escrits i discursos, el papa Francesc entén que l’Església, els cristians, han sortir de si mateixos, han d’«obrir les portes» i a anar a les «perifèries», als entorns on viure és difícil, on hi ha patiment, sofriment i marginació. Un èxode cap als llocs on manca pau i consol. Només si es produeix aquest moviment, el cristianisme és congruent i coherent amb el seu missatge essencial, l’evangeli de Jesús.

La Pasqua de les Avellanes és una trobada de joves inquiets, cadascú des de la seva realitat i moment vital, que volen viure l’experiència de celebrar i compartir els dubtes i les certeses, les inquietuds i les vivències. La Pasqua se’ns ofereix com una oportunitat per descobrir o redescobrir l’opció de l’Evangeli tenint com a referència el camí que va fer Jesús amb totes les seves conseqüències.

Aquest any anirem fent camí amb la proposta de fer diferents parades al llarg de les dues trameses. Aquestes parades estan pensades per poder fer un itinerari de diferents experiències. A cada parada hi haurà propostes diverses per anar preparant la Pasqua amb el vostre grup. Tot i així, si es creu convenient es pot adaptar l’itinerari a les necessecitats de cada grup i/o persona que hi participi. Estàs preparat/da? Comencem?

Descarrega't el Document Marc en pdf

Descarrega't la 1a tramesa en pdf

Descarrega't la 2a tramesa en pdf

Descarrega't el manual pasqual en pdf

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.