Pasar al contenido principal

En relació a les mobilitzacions i protestes que tenen lloc des d’ahir davant del Parlament de Catalunya, Justícia i Pau vol expressar:

1. Com ja hem dit en ocasions anteriors, des de Justícia i Pau compartim la indignació i la major part de les reivindicacions d'aquestes mobilitzacions, que estan en línia amb els posicionaments habituals de la nostra entitat. Alhora, expressen un important malestar de bona part de la ciutadania davant les desviacions i problemes que mostra el funcionament del sistema financer i econòmic global i les insuficiències del nostre sistema polític des d'un punt de vista democràtic.

2. Malauradament, fins ara no hi havia hagut cap reacció política seriosa davant d'aquestes reivindicacions per part de la major part dels partits polítics i institucions.

3. Ara bé, volem condemnar tots els actes de violència, insults i manca de respecte a diputats elegits democràticament, que s’han produït aquest matí, realitzats per una minoria d'exaltats i que perjudiquen la mobilització. La violència no és mai el camí per defensar cap causa.

4. Finalment, demanem als mobilitzats que no obstaculizin el funcionament del Parlament i que no impedeixin el lliure accés dels diputats elegits democràticament. Les mobilitzacions no han de pretendre paralitzar l’activitat de les institucions democràtiques sinó influir en elles per avançar cap a una societat més justa i més democràtica.

Barcelona, 15 de juny de 2011

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.