Pasar al contenido principal

La Delegació de Pastoral de Joventut de Barcelona comunica a la seva web de la "Celebració jove del Dimecres de Cendra", que s'esdevindrà sota el lema "Us donaré un cor nou" el dimecres 9 de Març a les 20:00h a l'Església de Sta. Maria del Pi.

Oberta a tots els joves de la diòcesi que busquin un espai de profunditat espiritual i alhora de referent comunitari per a iniciar el camí de la Quaresma que ens ha de portar a la joia de la Pasqua.

Especialment adreçada a aquells joves, nois i noies que ja són o estan interessats a ser voluntaris en la preparació de l'acollida de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) a la nostra diòcesi de Barcelona. Des de la Delegació volem que aquesta preparació sigui tot un camí de fe i d'Església compartit amb altres joves de parròquies, escoles i moviments diferents; una fita en aquest camí pot ser començar junts el temps de Quaresma, temps de conversió cristiana i d'enfortir la nostra fe i el nostre compromís per un món millor des d'un COR NOU.

dxcendra2011.jpg

Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.