Pasar al contenido principal

​​​​​​

El proper 15 de gener comença el Curs VOLPA en Formació en Voluntariat Social Internacional. Aquesta formació és un requisit previ per a poder marxar com a voluntari a qualsevol projecte de promoció humana als països del Sud. Per aquest motiu, des de 1991, VOLPA Catalunya ha centrat la seva tasca, sobretot, en la programació de cursos per a voluntaris. El procés de formació aborda temàtiques diverses relacionades amb el voluntariat, l’acció social, la ciutadania activa, les relacions internacionals o l’economia per al desenvolupament.
logo-web-volpa-300x42.png

El proper curs de formació en voluntariat internacional es realitzarà els dissabtes al matí al Casal Loiola de Barcelona (C/ Balmes, 138).
El Voluntariat Pedro Arrupe (VOLPA Catalunya) és una organització dels jesuïtes que té com a finalitat la promoció de la justícia mitjançant la formació i l’acompanyament de voluntaris i voluntàries que volen treballar per a la transformació i el desenvolupament als països del Nord i del Sud.
Més informació a www.volpa.org

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.