en | fr | de | it | es |
IQS
Tricentenari
Tricentenari
Tricentenari
Qué escuela vamos a hacer Francesc Riu i Rovira de Villar
Concurso de pesebres y dioramas en Lloret de Mar El PuntAvui Catalunya Religió
Los pesebres abren la Navidad en Roda de Ter El 9 Nou Catalunya Religió
El final de los exorcismos? Vida Nueva Catalunya Religió
Navidad para todo el mundo Segre Catalunya Religió
Miércoles, pregón de Navidad con Lucía Caram Fundació Blanquerna Catalunya Religió
El valor del deporte Francesc Torralba

Convideu a rebre el butlletí

La vostra adreça de correu electrònic
Escriviu el correu electrònic d’una persona que vulgueu que rebi el butlletí gratuït i rebrà un missatge vostre convidant-lo.

Butlletí

Acte d'homenatge al bisbe Joan Carrera. Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. 9 de novembre de 2009, 19'30 h. Intervencions de: -Josep M. Esquirol, Grup Sant Jordi -Antonio Montero, arquebisbe emèrit de Badajoz -Teresa Pou, periodista -Antonio Balmón, alcalde de Cornellà  de Llobregat -Jordi Pujol, president de la Generalitat de Catalunya (1980-2003) -Enric Puig, Grup Sant Jordi. Cloenda a càrrec de Lluís Martínez Sistach, cardenal arquebisbe de Barcelona Amb la participació de la Coral Sant Jordi. Presentació de l'acte: Joan Pera Organitza: Grup Sant Jordi. Amb la col·laboració de: Arquebisbat de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Fundació Blanquerna i Federació de Cristians de Catalunya. Entitats adherides: Abadia de Montserrat, Abadia de Poblet, Acadèmia Catòlica de Sabadell, Acció Solidària Contra l'Atur, Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Cornellà  de Llobregat, Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, Associació de Professors de l'Escola Cristiana de Catalunya, Associació professional serveis Educatius de Catalunya,Càritas Diocesana de Barcelona, Casal Popular Vilassar de Dalt, Catalunya Cristiana, CatalunyaReligió.cat, CCOO, Centre Cultural El Social, Centre de Pastoral Litúrgica, Centre Moral Instructiu de Gràcia, Centre Sant Pere Apòstol, Centre Social Catòlic, Comissió Diocesana de Centres Culturals Catòlics de Barcelona, Comisión Episcopal Medios de Comunicación Social, Comunitat de Jesús, Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya, Consell d'Acció Catòlica de Barcelona, Convergència Democràtica de Catalunya, Delegació d'Apostolat Seglar de Barcelona, Delegació de Pastoral Obrera de Barcelona, Editorial i Llibreria Claret, El Ciervo, El Periódico, ESADE, F.C. Barcelona, Foc Nou, Fòrum de les Organitzacions Catòliques d'Adults de Barcelona, Fundació Alfons Comín, Fundació Centesimus Annus pro Pontifice, Fundació Claret, Fundació Cuina Justa Cassià Just, Fundació Escola Cristiana de Catalunya, Fundació d'Escoles Parroquials, Fundació Dr. Albert Bonet, Fundació Enciclopèdia Catalana, Fundació Hospitalitat Mare Déu de Lourdes, Fundació Joan Maragall, Fundació Pere Tarrés, Fundació Roca i Galís, Justícia i Pau, La Vanguardia, Legió de Maria, Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, Lluïsos de Gràcia, Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi, Moviment de Cristians Pobles i Comarques, Ómnium Cultural, Parròquia de Sant Isidre Llaurador, Parròquia de Sant Josep de Calassanç, Parròquia de Santa Creu de Cabrils, Parròquia de Santa Eulàlia de Provençana, Partit dels Socialistes de Catalunya, Ràdio Estel, Síndica de Greuges de Barcelona, UGT de Catalunya, Unió de Religiosos de Catalunya, Unió Democràtica de Catalunya, USOC.

Autor/es

Imagen de jcarrera

Joan Carrera i Planas. Nascut el 12 de maig de 1930 a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) va passar la seva infància a Sant Feliu de Llobregat. Va realitzar els estudis eclesiàstics al seminari de Barcelona i va ser ordenat sacerdot l'11 de juliol del 1954. Va ser destinat successivament a les parròquies de Sant Miquel del Port de la Barceloneta,...

altres blogs

Catalunya Religió
El darrer Nadal de la crisi?
por Cristianisme i Justícia