Actualitat - Actes

previous següent
(Glòria Barrete –CR) El 'nostre germà gran', com anomenen afectuosament els claretians a Pere Casaldàliga, ha complert 89 anys aquest dijous. Els claretians de Catalunya, 'els seus germans', han volgut retre-li homenatge aprofitant l'efemèride amb dues accions al voltant de la seva persona: la inauguració d'un memorial i la presentació d'un llibre sobre les seves meditacions.
previous següent

Aquesta setmana Cristianisme i Justícia ha acollit un diàleg entre el cardenal i arquebisbe de Bangui, Dieudonné Nzapalainga, i l'imam i president de les comunitats islàmiques de la República Centreafricana, Kobine Layama. Un exemple de diàleg interreligiós en favor de la reconciliació i la pacificació social.

El Col·legi Sant Ermengol celebra la diada Mare Janer

(Bisbat d'Urgell) Els alumnes i el quadre docent de l'escola Sant Ermengol d'Andorra la Vella van commemorar dimecres la Diada per la Beata Anna Maria Janer. Es va fer una celebració eucarística amb els alumnes, on es va posar en relleu la personalitat i l'esperit de servei d'aquesta dona, que va crear l'institut de la Sagrada Família d'Urgell i que avui és un referent per a molts escolars dels co...Llegiu +