Vés al contingut

Els pròxims 17, 18 i 19 de juny, Justícia i Pau i el Secretariat de Pastoral Penitenciària de Barcelona (SEPAP) organitzen el curs "Una aproximació al funcionament de la Justícia Penal i al dret penitenciari", sota l'objectiu d'informar i ajudar a comprendre millor la realitat i les problemàtiques jurídiques de les persones que compleixen penes de presó.

El curs s'adreça principalment a voluntaris de presons o a aquelles persones que es plantegen fer un voluntariat en aquest àmbit, i a totes aquelles persones que tenen interès en conèixer la realitat força desconeguda com és el funcionament de la justícia penal al nostre país.

En la primera sessió, que anirà a càrrec de l'advocat i director de Justícia i Pau, Eduard Ibáñez, s'explicaran les dimensions, característiques i la justificació del sistema penal. En la segona sessió, l'advocada social Solange Hilbert abordarà la qüestió de l'execució de la pena de presó i els programes de rehabilitació i, per últim, el curs finalitzarà amb l'advocada i mediadora social Laura Moreno, que parlarà del règim penitenciari i els estrangers als centres penitenciaris.

Programa

Dades del curs:

Dies: 17, 18 i 19 de juny de 2014
Hora: de 18 a 20 h
Lloc: Església de Sant Pau (c/Sant Pau, 101)
Preu: gratuït
Més informació: 93 317 63 97

Cal inscripció prèvia a sepapbcn@arqbcn.cat

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.