Vés al contingut

A mitjan de juliol, va tenir lloc a Madrid, organitzat per la Federació Espanyola de Sociologia, el XI Congrés de Sociologia, amb el títol "Crisi i canvi: propostes des de la sociologia". El Congrés comptà amb un grup específic de sociologia de la religió, amb la presentació de ponències que tracten diferents àmbits. A continuació en teniu els enllaços.

En el cas específicament català, destaca l'aportació "La gestión de la diversidad religiosa en centros hospitalarios y penitenciarios en Andalucía y Catalunya", presentada per l'equip composat per Maria del Mar Griera (Universitat Autònoma de Barcelona), Julia Martínez Ariño (Max Planck Institut for the Study of Ethnic and Religious Diversity), Gloria García-Romeral (ISOR Universitat Autònoma de Barcelona) i Anna Clot i Garrell (ISOR, Universitat Autònoma de Barcelona). D'aquesta darrera també val la pena citar el treball "Continuidades y transformaciones: una aproximación sociológica a las comunidades monásticas contemporáneas".

http://www.fes-web.org/congresos/11/grupos-trabajo/16/

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.