Vés al contingut

En el context de l’Any de la fe i aprofitant l’ocasió que la vetlla va caure en divendres, des del Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya (SIJ) va es organitzar una trobada de divendres a dissabte a Montserrat. Durant la trobada, el bisbe de Girona i encarregat de la pastoral de joventut de la CET, Mons. Francesc Pardo, va beneir una nova majòlica, ubicada al camí dels degotalls, amb aquesta pregària: «A les vostres mans, senyora, posem els joves dels bisbats amb seu a Catalunya». Ajudeu-nos, Mare dels creients, a fer-los ferms en la fe.»
DSCF0386.jpeg
L’endemà dissabte van resar plegats laudes al cambril de la Mare de Déu i a mig matí el rector del Santuari, el P. Josep M. Sanromà els va parlar sobre l’Any de la fe i la nova evangelització. El P. Sanromà va destacar que la fe no és un complement de la nostra vida sinó que és una part essencial. «Som a convidats a créixer en la fe i això es fa a través del nostre dia a dia. I amb el pas del temps ens adonarem que les respostes que anem obtenint de Jesús no són resposta-solució sinó resposta-compromís.» Maria ens ensenya a beure de l’aigua de la vida i ens diu: Feu el que Ell us digui.» Comentant el passatge de l’Evangeli de les noces de Canà va remarcar que allà on hi ha vida hi ha dificultats però on hi ha fe hi ha sortides.
DSCF0409.jpeg

FOTOS DE LA TROBADA!

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.