Vés al contingut

Escriu a l'ABC del passat 14 d'agost el teòleg Olegario González de Cardedal que hi ha quatre reaccions habituals, totes en negatiu, davant el fenomen del cristianisme a la societat actual, portagonitzades per sectors crítics. Una que anomena de retorn al precristianisme, una segona acristiana, la que posa el cristianisme entre parèntesi -tercera- i, la darrera, la que creu que forma part d'una fase cultural del passat.

Imatge eliminada.L'autor creu que "Estas reacciones actuales ante el cristianismo no son solo negativas. Debajo de su corteza, hay en muchos casos el interés por sus contenidos, la crítica de las acciones de la Iglesia contrarias a los ideales del Evangelio, la reclamación de que colabore con las ilusiones que animan a la sociedad prestándole sus recursos y la admiración ante sus logros, hasta el punto de que, como hiciera Juliano el Apóstata, se quieren reduplicar con formaciones humanas las instituciones cristianas, una vez negadas o asfixiadas éstas".

http://revistaecclesia.com/content/view/19521/76/

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.