Vés al contingut
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Tarragona) L’Autoritat Portuària de Tarragona ha cedit el nou espai Stella Maris, ubicat a l’antic edifici de Sanitat Exterior, al Passeig de l’Escullera. L'arquebisbe Jaume Pujol va beneir aquest dilluns les noves instal·lacions de l’Apostolat del Mar que seran centre de repòs pels mariners durant la seva estada al port de la ciutat.

Aquest nou espai compta amb connexió a internet, una petita cafeteria, TV via satèl·lit, una biblioteca i la capella, entre d’altres.

La delegació diocesana d’Apostolat del Mar té cura de l’atenció pastoral a les persones que treballen en els diferents sectors de la marina mercant, «tenint en compte els principis, els criteris i les directrius de l’Apostolat del Mar» (Concili Provincial Tarraconense, r. 117.a). D’entre les seves funcions hi ha la d’informar del diferents serveis que poden oferir per fer front a necessitats materials, però sobretot per a les necessitats religioses com és el cas de preparar una celebració, en cas que es demani.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència del president de l’Autoritat Portuària, Josep Andreu Figueras; l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el delegat del govern de l’estat espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, i el delegat diocesà de l’Apostolat del Mar-Stella Maris, mossèn Raimon Mateu; entre d’altres persones i voluntaris.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.