Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) L’editorial Claret acaba de publicar el llibret Paraula i vida 2014, la desena edició consecutiva d’aquest títol de referència. Es tracta del recull de l’evangeli de cada dia que inclou un breu comentari per a relligar-lo amb la vida quotidiana. Els comentaristes de l’edició d’enguany són els germans de la Fraternitat de Natzaret, que s’inspiren en Carles de Foucauld.

Claret presenta aquest títol com a instrument per ajudar els creients a acostar-se a l’Evangeli amb l’actitud de Maria. I ho fa remetent-se a la recent encíclica del papa Francesc: «Qui s’ha obert a l’amor de Déu, ha escoltat la seva veu i ha rebut la seva llum, no pot retenir aquest do per a ell tot sol. La fe, essent escolta i visió, es transmet també com a paraula i llum» (Lumen fidei, 37).

Deu anys del Paraula i vida

Traduït a diferents llengües, el llibre que recull l’evangeli de cada dia ha comptat des del 2004 amb comentaristes ben diversos, entre els quals s’hi han trobat, d’ençà fins avui: Fernando Torres, Megan McKenna, Pedro M. Sarmiento, Fernando Torres i Fernando Prado, Dolores Aleixandre, José Antonio Pagola, Joan Chittister, la germana Glenda, Gadi Bosch, el cardenal Óscar Andrés Rodríguez Maradiaga i la Fraternitat de Natzaret.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.