Vés al contingut
Catalunya Religió
(Bisbat de Lleida) El proper dissabte 24 de març se celebrarà la VI Jornada de mestres i Professors de Religió de totes les diòcesis en seu a Catalunya al Palau de Congressos de Lleida (la Llotja) i està organitzada, conjuntament, pel Secretariat Interdiocesà de l’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC) i per la Fundació de l’Escola Cristiana de Catalunya (FECC).
L'objectiu de la Jornada és donar un espai de trobada i reflexió conjunta, que serveixi de formació i d'enfortiment personal a aquest professorat. Està previst que la trobada aplegui entre uns 400 i 500 mestres i professors, provinents de les deu diòcesis en seu a Catalunya, el que suposa un 50% de participació dels membres d'aquest col·lectiu. Es de remarcar -en paraules del Delegat d'Ensenyament Mn. Lluis Sallán- l'impacte que té l'esdeveniment, donat que, entre l'escola pública i la concertada, són 299.000 les famílies que apunten els seus fills a religió, 54.000 de les quals són lleidatanes.
La Jornada s’iniciarà amb un acte institucional, presidit per les autoritats locals i autonòmiques assistents, al que seguirà la presentació de la ponència “Pedagogia de l’esperança: un repte urgent”, a càrrec de la Dra. en Pedagogia Sra. Antonieta Mateus Gorgues. Així mateix, s’han programat 18 tallers d’aprofundiment per als participants que seran impartits, al Museu de Lleida i a la mateixa Llotja, per experts en els diversos temes.
Es clourà amb un missa a la Seu Vella i el lliurament d’un manifest del professorat de Religió de Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.