Vés al contingut
Catalunya Religió

(Càritas Diocesana de Tarragona) Dins de l'estratègia sobre els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni de Càritas, s'ha organitzat un gest públic especialment significatiu dins del marc de la Setmana contra la Pobresa i, en concret, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per l'Eradicació de la Pobresa, que se celebra el 17 d'octubre.

Per això, Càritas ha llançat una invitació a tota la Confederació perquè secundin aquest dia el repic de campanes a algun moment de la jornada, amb una especial atenció a les 20:15 hores, per la simbologia amb l'any 2015 en què haurà de culminar el compliment dels Objectius del Mil·lenni.

Els responsables de la campanya ODM de Càritas conviden a totes les Càritas Diocesanes a donar suport a aquesta iniciativa en cadascuna de les parròquies de les diòcesis "per donar testimoni de la fraternitat i dimensió universal del nostre compromís i recordar que, tot i la crisi europea que estem vivint, segueix havent en el món, una gran majoria de persones que no tenen les seves necessitats bàsiques cobertes ni la possibilitat d'una vida digna ". Per tot això, afegeixen, "és necessària la implicació de tots, persones, comunitats, societat, organismes multilaterals i Estats per canviar aquesta dramàtica realitat que ens interpel·la.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.