Vés al contingut

Els fans de la Mònica 03 han anat responent al qüestionari que havien rebut pel Facebook. En total són unes 150 respostes i només uns 15 no han contestat. Per tant, la convocatòria ha estat un èxit. La comissió està formada per quatre amics i avui es reuneix per fer un soparet a casa de la Marta (pa amb tomàquet i formatge o pernil), llegir les respostes i tenir una conversa sobre l’evolució humana i espiritual de la Mònica 03.

El qüestionari tenia tres preguntes. 1ª: Com veus la Mònica en aquests moments de la seva evolució personal? 2ª: Com imagines el seu futur? 3ª: Quin consell li donaries? Les respostes a la primera pregunta són força positives: una noia dinàmica, sensible, oberta, valenta, etc. N’hi ha una que diu: “Fuig de si mateixa i té por de veure la veritat”. Les respostes a la segona pregunta són molt variades: uns la veuen dirigint una empresa, quasi tothom vivint en parella –hi ha qui diu “i pobre parella!” –, tres o quatre la veuen soltera i algú la veu religiosa de les de Calcuta. Les respostes a la tercera pregunta encara són més variades. Uns quants consells atenen més a la dimensió física i psicològica: anar al gimnàs, córrer cada matí, una teràpia, etc. Altres són més de fons: més meditació, tornar a Sant Ignasi de Moxos per sempre i fins anar-se’n a viure al monestir on hi ha la Glòria i veure si és el seu lloc a la vida.

La comissió fa un resum de les respostes, que enviarà a totes i a tots els fans, i enceta una inacabable conversa sobre la Mònica 03. Cap a les tres de la matinada sembla que han arribat a uns certs punts, encara que amb matisos diferents. Sobre la dimensió professional creuen que si es fica en una empresa segurament hi arribarà molt amunt a pesar de ser dona, però no serà feliç. Ella, si de cas, hauria de fer una empresa pròpia i donar-li el seu aire personal. Sobre la parella, veuen que li serà difícil trobar-la, almenys de moment. Haurà de ser una persona molt intel·ligent, pacient i entusiasta. Finalment, el consell de la comissió és que aprengui a descansar. Ioga, silenci, meditació. I, com que és creient –seriosament creient–, doncs que pregui.

Tots estan d’acord que ella mai sabrà els resultats de l’enquesta ni els consells de la comissió.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.