Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(CR) El papa Francesc continua marcant la pauta. Repassant els continguts més visitats pels lectors de CatalunyaReligió.cat, aquest any els textos del papa en català continuen sent els més llegits. A dalt de tot un any més hi ha Les homilies del papa Francesc amb els textos que tradueixen un equip de voluntaris. Quatre serveis més del portal encapçalen el rànquing, CatReligió a l’Aula, CatReligióTV, les contundents Homilies de Sant Felip Neri que cada setmana publica el pare Josep Llunell, i el mapa de processons de Setmana Santa.

En l’àmbit informatiu, les notícies relacionades amb el Dret a Decidir encapçalen les primeres posicions. Especialment l’acte del 14 de juliol de Cristians pel Dret a Decidir, la reflexió sobre l’integralisme catòlic de Salvador Pié, el posicionament d’un grup de capellans i la nota del Monestir de Poblet sobre el 9N, la nota del nunci sobre la conferència de l'abat Josep M. Soler, o el suport a la consulta del bisbe Xavier Novell, són algunes de les notícies més vistes de l’any.

Altres temes destacats durant el 2014 pel nombre de lectors són, per aquest ordre, una reflexió sobre la formació dels seminaristes, el document del cardenal Antonio Cañizares sobre el gest de la pau, un comentari sobre la successió episcopal a Barcelona de Josep Maria Rovira Belloso, un informe sobre els alumnes que escullen religió, i la visita Ad Limina dels bisbes catalans a Roma. També destaquen dos testimonis de religiosos que han professat durant el 2014: el monjo de Poblet David Renart i l’escolapi Jordi Vilà.

Entre les notícies més llegides també destaca com cada any l’apartat d’obituaris, amb la mort del capellà Josep Maria Totosaus en primer lloc, seguida d’altres personalitats que hem perdut aquest any com el teòleg Oriol M. Tataret, el capellà i filòleg Modest Prats, l’abat de Poblet Maur Esteva, el cantant Peret, l’editor Jaume Vallcorba, el monjo de Montserrat Marc Taxonera, el filòleg Antoni M. Badia i Margarit, i l'escultor Josep M. Subirachs.

Finalment, els vídeos de reportatges de CatalunyaReligió.cat més vistos estan encapçalats per tres religiosos: el provincial salesià Ángel Asurmendi, el pregó de Nadal de la dominica Lucía Caram, el superior general dels claretians Josep Maria Abella. Tot, l'any que estem celebrant els cinc anys de CatalunyaReligió.Cat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.