Vés al contingut

(Fra Josep Manuel Vallejo) A les nostres terres d’Occident estem com submergits en un ambient de por: la crisi, la reducció d’ingressos, els populismes, el racisme... Però, sense desmerèixer la gravetat d’aquestes temes, no us sembla que aquesta por té un origen més profund? La manca de sentit de la vida, la buidor, l’absència de transcendència... Voleu dir que aquesta por no té un origen religiós, per defecte?

En el fons, l’origen dels nostres mals està en no creure en una vida més enllà de la mort, no creure en Déu. Perquè si Déu és amb nosaltres, què més pot passar-nos de tan terrible en aquest món? (Rm 8, 35-37)

Els màrtirs de la primeria del Cristianisme, amb la seva serenor davant del suplici, testimoniaven una gran fe en la vida eterna.

Potser avui ens toca als cristians mostrar amb la nostra actitud que hi ha una “altra vida” més plena, més joiosa més enllà de la mort, que ens dóna serenor, esperança i sentit enmig de les proves. Tenim com a penyora el testimoni del Ressuscitat als apòstols: “No tingueu por!”.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.