Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat d'Urgell) Càritas d'Urgell, de Lleida i de Solsona portaran a terme des d'aquest dimats i fins el pròxim 7 de gener de 2017, la campanya 'Cap nen sense oportunitats en l’escola!', una iniciativa que es duu a terme amb el suport de la cadena de supermercats lleidatana Plusfresc que té com a finalitat que tots els nens i nenes puguin seguir el curs escolar en igualtat de condicions.

La iniciativa es va presentar dilluns a la biblioteca de Càritas Lleida. Fins el 7 de gener, Càritas i Plusfresc es marquen el repte de reunir els fons suficients com per poder proporcionar ajuts econòmics per a material i llibres escolars, beques menjador i activitats extraescolars. Aquestes donacions es podran dur a terme a la caixa d’aquests supermercats mitjançant l’activació d’un codi. A més, s’organitzaran diverses activitats els beneficis de les quals es destinaran també a la campanya.

“Volem que tots els nens i nenes de Lleida tinguin les mateixes oportunitats dins l’escola, independentment de quina sigui la seva situació econòmica”, va assenyalar Josep Casanova, director de Càritas Diocesana d’Urgell. Per la seva banda, Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc, va valorar sumar-se a una campanya “que té com a principal objectiu estar al costat d’un dels col·lectius més vulnerables, fent que facin front a les seves tasques escolars d’una manera molt més alegre i esperançadora”.

L’acte va comptar també amb la presència de la cantant Marina Rossell, que ha apadrinat el projecte. Rossell va fer una crida a la participació:“el somriure d’un nen no té preu. Sumeu-vos a la campanya i feu que es multipliquin els somriures”. Ramon Baró, director de Càritas Diocesana de Lleida, i Josep Vidal i Perarnau, director de Càritas Diocesana de Solsona, també van assistir a la jornada.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.