Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Galeria d'imatges

(Bisbat de Lleida) Un any mes, amb motiu de la celebració de la Setmana Santa, l'Agrupació Ilerdenca de Pessebristes obrirà la capella del Peu del Romeu al carrer Major de Lleida, seu de l'entitat, per a oferir una extraordinària exposició de 35 Diorames bíblics. Diumenge tindrà lloc l'acte d'inauguració a les set de la tarda i restarà oberta al públic tots els dies fins el 28 de març, Dilluns de Pasqua.

L'exposició, ubicada a la primera planta de la capella, mostra les obres dels mestres pessebristes i esposos Emili Tordera i Martha Pérez, dedicades totes ells al naixement, infància, vida pública, passió, mort i resurrecció de Jesús. Els dos mestres pessebristes han aportat en aquesta ocasió dos nous diorames, dedicats a l'escena de Jesús al Palau de Ponç Pilat.

L'exposició, ubicada en la primera planta del Peu del Romeu es completarà amb la col·locació a la capella del tradicional Calvari, realitzat per l'artista i Mestre Pessebrista José Antonio Ferrer.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.