Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(OHSJD) L’Obra Social Sant Joan de Déu ha tancat avui gairebé cinc mesos de mobilització solidària Magic Line amb una festa final a la Plaça de la Catedral de Barcelona. Els 731 equips, que sumen 10.000 persones en aquesta tercera edició, han participat durant tot el dia a la caminada Magic Line que ha recorregut els turons de Barcelona.

“Actes com aquest ens ajuden a cuidar aquells que ho necessiten. Hem començat el dia amb una caminada plena de solidaritat i l’hem acabat a la Plaça de la Catedral amb un escenari sense diferències”, ha comentat aquesta mateixa tarda el Director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota. A l’escenari de la Festa Magic Line–Música per la Inclusió, hi han actuat aquesta tarda grups de renom conjuntament amb participants de diversos projectes socials de Sant Joan de déu i del Taller de músics, creant un espectacle únic i d’una enorme sensibilitat.

La jornada, finalment sense pluja, s’ha viscut més intensament a la muntanya de Montjuïc. Els participants han pogut visitar gratuïtament fins a cinc equipaments culturals de Montjuïc i gaudir de desenes d’activitats i representacions escèniques inspirades en el món dels somnis, a raó del lema d’enguany: “Somiant no en tenim prou”.

Aquesta tarda el marcador de la Magic Line sumava 177.000 euros, a pocs milers d’aconseguir el repte i quan encara queda un mes per poder-hi fer aportacions. Durant els últims mesos els equips han estat organitzant activitats com concerts, berenars, sortejos, calçotades, etc., per tal d’aconseguir el repte solidari que cadascun d’ells s’havia proposat. L’organització espera d’aquesta edició superar la captació aconseguida el 2015 i superar els 250.000 euros.

El 100% del fons captats amb la Magic Line es destinen als programes socials que es porten a terme als centres de Sant Joan de Déu, per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental, en situació de dependència o sense llar i de la infància hospitalitzada, així com programes de recerca i cooperació internacional. En l’edició 2015, la captació a la Magic Line ha finançat 17 programes.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.