Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat d'Urgell) Mossèn Nemesi Marquès va rebre aquest dimecres al vespre el Premi Àgora Cultural 2014. El reconeixement és per haver contribuït a clarificar de manera magnífica i concloent el debat teòric i jurídic relatiu a la sobirania d'Andorra, amb el seus estudis i publicacions i, com a Representant del Copríncep Episcopal, "haver treballar per a fer possible el pacte del nou marc institucional dels andorrans, en la Constitució de 1993, que va obrir la cultura política d'Andorra a nous horitzons".

El premi es va lliurar en un acte solemne al nou edifici del Consell General d'Andorra, en un acte presidit pel Síndic General i al que van assistir nombroses personalitats polítiques del Principat. També van ser distingits Jean Yves Caullet i Merçé Bonell. Els Premis Àgora Cultural es donen des de l'any 2001 de manera ininterrompuda i volen reconéixer les constribucions culturals realitzades per personalitats vives lligades al Principat d'Andorra. Aquesta és una distinció de la plataforma cultural que aplega 23 associacions culturals andorranes.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.