Vés al contingut
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) L’Obra Social Sant Joan de Déu i la Fundació Gaspar de Portolà organitzen conjuntament la 43a edició d’Art Solidari, una exposició benèfica que compta amb un centenar d'obres donades per diversos autors a favor de les persones més desfavorides. La mostra s'inagura el proper dimecres a l’espai Campos Elíseos de Barcelona i es podrà veure a l'Hospital Sant Joan de Déu 13 de desembre al 8 de gener.

Artistes com Perico Pastor, Sergi Barnils, Javier Meján, Javier de Cea, Cristina Batllori, Carral&Anzano, Magda Gregori, J.M. Mascardó, Ramon Moscardó, Agustí Roca, Rubèn Torras, Pere Vilardebò i fins a una cinquantena més d’artistes han donat una de les seves obres a l’Obra Social de Sant Joan de Déu per contribuir amb aquest catàleg a atendre les persones més vulnerables.

Per segon any consecutiu la Fundació Gaspar de Portolà se suma a la mostra amb una cinquantena de quadres de la iniciativa Empresaris amb art, amb la qual diversos empresaris amb inquietuds artístiques donen les seves creacions amb l’objectiu de recaptar fons per a l’entitat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.