Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) "Passaran segles i encara hi haurà cristians creient que la fe no és una cançó fresca". Potser aquesta serà una de les darreres piulades de mossèn Josep Maria Ballarín. Fins el passat dilluns 7 de març el conegut escriptor i capellà de Solsona les publicava cada dia a El Matí Digital. Però els darrers dies la seva salut ha empitjorat i ja no pot acudir a aquesta cita. Aquest espai digital ara convida a pregar per ell.

Des d'aquesta setmana mossèn Ballarín està al seu domicili de Berga amb una salut molt delicada. Acompanyat de la família que l'ha cuidat des de fa anys, només rep les visites de les persones més pròximes que han confirmat a CatalunyaReligió.cat el seu estat.

L'autor de Mossèn Tronxo mantenia fins ara, amb 96 anys, la seva activitat com a escriptor amb algunes col·laboracions en diversos mitjans de comunicació, com la que feia al diari Avui des de la seva fundació. Els darrers anys residia a Berga però encara passava els estius a Gòsol, on ajudava al rector, i com a capellà jubilat hi continuava celebrant missa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.