Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) El Col·legi Maristes Sants-Les Corts han emès un comunicat en què neguen les "acusacions infundades" d'encobriment o d'obstrucció de la justícia que han publicat els mitjans de comunicació. Els maristes reiteren que, de la denúncia que ells mateixos van presentar el 2011, "el col·legi no ha rebut mai cap citació ni cap requeriment judicial".

El col·legi va explica que va facilitar el contacte amb la família afectada als Mossos d’Esquadra i que l'única informació que no van poder donar "és l’adreça del senyor Benítez perquè no disposava d’aquesta informació".

Per això, insisteixen en què "sempre hem col·laborat amb les autoritats competents i sempre hem facilitat la informació que se’ns ha requerit quan l’hem tinguda".

Aquest és el comunicat dels maristes.

Comunicat Col·legi Maristes Sants-Les Corts

Davant de les acusacions infundades d’encobriment i obstrucció a la justícia aparegudes avui en un mitjà de comunicació, el col·legi Maristes Sants-Les Corts exposa:

-Respecte a la denúncia presentada el 14 de juny del 2011, el col·legi no ha rebut mai cap citació ni cap requeriment judicial.

-El col·legi va facilitar el contacte amb la família afectada quan se li va demanar per part dels Mossos d’Esquadra perquè disposava d’aquesta informació.

-El col·legi no va facilitar l’adreça del senyor Benítez quan se li va demanar per part dels Mossos d’Esquadra perquè no disposava d’aquesta informació.

-Xavier Giné Arnella va ser director del col·legi Maristes SantsLes Corts a partir del dia 1 de setembre del 2011 i ni ell ni l’escola disposaven de nova informació que la que va conduir a la denúncia del dia 14 de juny.

-La direcció del centre ha col·laborat amb les autoritats a facilitar la informació requerida. - Sempre hem col·laborat amb les autoritats competents i sempre hem facilitat la informació que se’ns ha requerit quan l’hem tinguda.

Raimon Novell, director del col·legi Maristes Sants-Les Corts. 12 de febrer del 2016

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.