Vés al contingut
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) Espectacular obertura de les inscripcions a la caminada solidària de Sant Joan de Déu amb més de 6.000 participants. L’Obra Social Sant Joan de Déu presenta dimecres la Magic Line 2016 amb un anunci a les xarxes socials protagonitzat per usuaris, voluntaris i treballadors de Sant Joan de Déu, en col·laboració amb l’esclatant veu del moment, Judit Nedermann. Amb el lema 'Somiant no en tenim prou', l'anunci dóna l’últim impuls a les inscripcions a la caminada i convida tota la ciutadania a la festa final a la plaça de la Catedral, el proper 28 de febrer.

La Magic Line és una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables. L’esdeveniment central és la caminada amb equips i no competitiva que recorre els turons de Barcelona. Al 2015 hi van participar més de 10.000 persones repartides en 750 equips que van recaptar fins a 225.000 euros, organitzant activitats durant els mesos previs.

Aquest 2016 la Magic Line incorpora tres novetats. En primer lloc, la Festa Magic Line a la plaça de la Catedral de Barcelona, que a més de ser el punt d’arribada dels 10.000 caminadors, inclourà un espectacle inèdit amb músics de renom que actuaran juntament amb persones en risc d’exclusió social.

En segon lloc, el Cafè Magic Line una crida a la mobilització social i a l’abast de tothom, que consisteix en organitzar un cafè-esmorzar-berenar amb els amics, a canvi d’una aportació per la Magic Line, amb material cedit des de Sant Joan de Déu. És una iniciativa inspirada amb MacMillan Coffee, una acció que mobilitza milers de persones a Regne Unit.

I finalment, la proposta cultural a Montjuïc durant la caminada. Tots els participants a la Magic Line que portin el tubular podran accedir gratuïtament a vuit equipaments culturals de Montjuïc: al Caixa Fòrum, al Poble Espanyol, al MNAC, a la Fundació Miró, al Museu Olímpic i de l’Esport, l'Estadi Olímpic i al Jardí Botànic.

Sant Joan de Déu destina els fons recaptats a programes de suport a persones en situació vulnerable: ajudes socials, pisos d’inlusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i investigació.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.