Vés al contingut
Catalunya Religió

(Càritas Sant Feliu) Una quarantena d'infants de diferents municipis de la diòcesi de Sant Feliu han gaudit d'activitats d'estiu i de lleure gràcies a iniciatives solidàries. Aquests infants, membres de famílies en risc d'exclusió ateses per Càritas o per alguns serveis socials de les diferents ciutats, han participat en casals d'Estiu, colònies i estades esportives.

Per segon any consecutiu, diferents clubs esportius que col·laboren habitualment amb el programa CLUBS AMB COR de Càritas Diocesana de Sant Feliu, han ofert algunes places en les seves activitats de manera totalment gratuïta per a les famílies.

Alguns d'aquests clubs solidaris han estat, el Club de Tenis Andrés Gimeno de Castelldefels, els Clubs ÀCCURA de Viladecans i St. Boi de Llobregat, el Club de Tennis Vilanova, o el Club de tennis St. Gervasi de St. Just Desvern.

Per altra banda, des de Càritas Diocesana s'han becat altres activitats d'Estiu, per aquells infant que ho han necessitat i no han tingut accés a les estades esportives dels CLUBS AMB COR.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.