Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Claretians) La novetat d'editorial Claret Paraula i Vida 2016 ja ha sortit d'impremta. Es tracta del recull de l’evangeli de cada dia que inclou un breu comentari per a relligar-lo amb el dia a dia. Enguany, la publicació compta amb els comentaris profunds, senzills i arrelats a la vida, del cardenal Gianfranco Ravasi, president del Pontifi Consell de la Cultura i de la Pontifícia Comissió d’Arqueologia Sacra.

Gianfranco Ravasi va nèixer el 18 d'octubre de 1942 a Merate (Lecco, Itàlia). És sacerdot des de l'any 1966, arquebisbe de Villamagna di Proconsolare des de l'any 2007 i president del Consell Pontifici de la Cultura, de la Comissió pels Béns de l'Església i de la Comissió d'Arqueologia Sacra. És un biblista reconegut internacional que ha publicat gran quantitat de llibres i articles científics i divulgatius.

Paraula i Vida 2016 d'editorial Claret es publica en català; espanyol; espanyol llatinoamericà; anglès per als Estats Units, l’Índia i diversos països asiàtics; portuguès per a Portugal i Brasil; polonès; tagàlog i visaia per a les Filipines, i en xinès tradicional i simplificat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.