Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Document
fecc_innova.pdf
(241.13 KB)

(Escola Cristiana) El col·legi Dominiques de l'Ensenyament de Barcelona acollirà el proper dijous 5 de novembre la jornada 'Podem innovar a la nostra escola?', que organitza la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Aquesta formació vol d'establir les bases per engegar qualsevol procés d'innovació. La inscripció és oberta.

Davant de molts perquès que expliquen la necessitat d'innovar, l'Escola Cristiana considera fonamental saber per a què s'innova abans d’emprendre cap innovació. És a dir: conèixer la finalitat de qualsevol canvi o millora.

El secretari general de l’Escola Cristiana de Catalunya, Enric Puig, obrirà la jornada que comptarà amb cinc ponències d'experts en el món educatiu: Julio Andreu i Carles Armengol, de la FECC; Eva Liesa, de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL; Federico Malpica, del Grupo EIM consultors; i Ricard Ruiz de Querol, de Coperfield for social goods S.L.

També es dedicarà un apartat a presentar experiències innovadores en marxa. Hi intervindran Jordi Mussons, director de l'Escola Sadako de Barcelona; Beatriz Núñez, professora des dels inicis de les Aules Cooperatives Multitasca de la Escuela Padre Piquer de Madrid; i Josep Torrents, coordinador del Col·legi Sant Andreu de Badalona.

Directius de diferents centres debatran en taula rodona sobre 'El lideratge per la millora contínua i el canvi a l'escola'': Xavier Aragay, director general de Jesuïtes Educació; Coral Regí, directora de l’Escola Virolai de Barcelona; Pere Vilaseca, responsable de l'Àrea Pedagògica de l’Escola Pia de Catalunya; i Boris Mir, impulsor del projecte educatiu de l'Institut-Escola Les Vinyes.

La jornada finalitzarà amb la presentació del programa per a la innovació educativa de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.