Vés al contingut
Catalunya Religió

(Obra Social La Caixa) Després de la bona acollida obtinguda durant les edicions anteriors, l'Obra Social "la Caixa", a través dels seus programes de Voluntariat i de Cooperació Internacional, ha apostat per novè any consecutiu pel projecte CooperantsCaixa.

L'objectiu de la iniciativa és contribuir a millorar les condicions de vida de les poblacions vulnerables residents en els països en vies de desenvolupament a través de l'assistència tècnica oferta pels voluntaris de "la Caixa", donant suport als diferents projectes implementats per les ONG en aquests països.

En aquesta novena edició, 40 treballadors de "la Caixa" han rebut la beca que els permetrà conèixer i cooperar durant les seves vacances, un màxim de quatre setmanes, en projectes implementats per organitzacions locals de diferents països que han comptat amb el suport del programa de Cooperació Internacional de l’entitat financera.

Enguany, es desplaçaran a l'Índia, Bolívia, el Perú, el Salvador, Guatemala, Nicaragua, Gàmbia, Cambodja, el Marroc i Moçambic, on col·laboraran amb les organitzacions CINDE, Prosalus, Proyde, Petjades, Medicus Mundi, Wassu, Felipe Rinaldi, ETEA para el Desarrollo y la Cooperación, Madre Coraje - Jerez de la Frontera, Codespa Catalunya, Acció contra la Fam Barcelona, MUSOL, ECOSOL, Caja Paita i Development Alternatives.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.