Vés al contingut
Catalunya Religió

(Laura Mor CR/Sant Julià de Lòria, Andorra) Han encertat el codi: el llenguatge musical ha fet arribar el missatge de l'Evangeli a molts joves que potser no se sumarien a d'altres propostes més convencionals. El bisbat d'Urgell ha assumit el risc i ha quedat quasi desbordat pel constant degoteig de participants. Corredisses, nervis, trucades i whatsapps d'última hora han acompanyat l'organització del Canòlich Music, el Festival de Música Cristiana celebrat aquest cap de setmana a Sant Julià de Lòria, a Andorra. Avui poden celebrar més tranquils l'èxit rotund d'aquesta segona edició.

“Estem desbordats, en positiu!” ha exclamat Pepe Chisvert, delegat d'Ensenyament del bisbat d'Urgell i rector de la parròquia acollidora. És un dels testimonis que CatalunyaReligió.cat ha recollit en aquest vídeo per explicar quins elements han fet possible, per exemple, que un envelat amb capacitat per un miler de persones dissabte s'omplís de gom a gom en motiu d'una missa Gospel.

De l'èxit de la trobada en parla també el delegat de joventut, Lluís Plana, que ha explicat com la voluntat primera ha estat "apropar als joves una experiència d'Església creativa, nova, oberta, transparent, sincera". De la preparació del festival en parlen Àlex Molina i Eva Gómez en tant que membres de l'equip organitzatiu; i mossèn Ivan Ayala, animador de les pregàries joves del bisbat d'Urgell.

La clau de l'alta participació ha passat per engrescar educadors, professors i mestres de religió, responsables dels grups del bisbat i d'arreu del territori. L'organització també assenyala la tasca de voluntaris, més de seixanta, que han facilitat la logística.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.