Vés al contingut
Catalunya Religió

(David Casals -CR) Ada Colau ha donat algunes pistes aquest divendres d'algunes de les línies generals de la seva actuació en matèria d'afers religiosos el dia abans de la seva investidura com a alcaldessa de Barcelona en substitució de Xavier Trias.

Com ja va dir fa uns dies, un dels objectius que es marca el seu equip és que en el ple d'investidura és que no només estigui present un representant de la jerarquia catòlica, sinó que també s'hi visualitzin altres tradicions religoses.

En la roda de premsa d'aquest divendres, i preguntada sobre aquests canvis, ella mateixa els ha situat en la seva aposta pel "laïcisme".

També ha dit que vol donar a les confessions religioses un tracte de "societat civil, i no com a autoritat pública". "Estem pel laïcisme", ha assegurat.

El programa electoral de la coalició que va guanyar les eleccions municipals a la capital catalana, Barcelona en Comú, només fa una única referència al fet religiós. En un dels punts del document, la formació es compromet a "potenciar les polítiques de diàleg i foment de la mediació intercultural entre totes les persones de diferents orígens i religions".

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.