Vés al contingut
Catalunya Religió

CatalunyaReligió.cat hem fet 5 anys. I el dilluns 20 d’octubre es va celebrar a l’Església de Santa Madrona l’acte central de l'aniversari. Aquí podeu trobar diversos continguts de la celebració i un recull del que hem volgut aportar en aquests cinc anys:

-Resum de l’acte a Santa Madrona i les intervencions dels copresidents del Consell Editorial portal Josep Maria Carbonell i Carles Duarte; del comissionat d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona, Ignasi Garcia i Clavel; del director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell; del president de la Unió de Religiosos de Catalunya, Màxim Muñoz; i del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

-Les reflexions sobre religió i comunicació dels periodistes Mireia Prats, dels serveis informatius de TV3; Paco Niebla, de l’Agència Efe; Albert Sáez, director adjunt de El Periódico; Miriam Díez, directora de l’Observatori Blanquerna; i Enric Juliana, director adjunt de La Vanguardia, que vam projectar durant l’acte.

-La presentació del llibre de Josep Maria Rovira Belloso L’Evangeli il·lumina el Credo que es va presentar a l’acte.

-L'àlbum de fotos de la celebració. També disponible a Facebook.

-Un comentari sobre la primera utilització del nou espai de Santa Madrona.

-Un comentari i agraïment sobre la celebració dels cinc anys.

-El hastag #5CatReligio de la celebració.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.