Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Fundació Pere Tarrés) Com es fa front a la pèrdua de la salut i l’aparició de la malaltia des d’un punt de vista social? Quin rol han de jugar els treballadors socials i els educadors en l’atenció de la salut? En el llibre 'Una mirada psicosocial a la salut i la malaltia', el professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, Carles Ariza, intenta donar resposta a aquestes i altres qüestions sobre com encarar els temes de salut des d’una perspectiva social.

Ariza és llicenciat i doctor en Medicina i Cirurgia, especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública i màster en Salut Pública. Treballa a l’Agència de Salut Pública de Barcelona com a cap del Servei d’Avaluació i Mètodes d’Intervenció i és professor a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL. La presentació de l’autor anirà a càrrec del filòsof Josep Maria Esquirol, guanyador del Premi Ciutat de Barcelona 2015 i del Premi Nacional d’Assaig 2016 amb la seva obra 'La resistència íntima'. Esquirol, és professor de filosofia contemporània a la Universitat de Barcelona.

'Una mirada psicosocial a la salut i la malaltia' és el tercer llibre de la Col·lecció Universitat i Acció Educativa, dirigida des de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL i editada per Claret. Aquesta col·lecció té per objectiu oferir textos acadèmics sobre temàtiques pròpies de les professions socials i educatives, que siguin d’utilitat a estudiants i professionals en exercici.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.