Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(CET) Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense donen la benvinguda al nou arquebisbe metropolità de Barcelona Juan José Omella Omella, fins ara bisbe de Calahorra y La Calzada-Logroño. Presidits per l’arquebisbe metropolità de Tarragona i reunits en sessió ordinària a Tiana (Barcelona) han fet públic un comunitat de què “preguen pels fruits pastorals del seu ministeri episcopal, tot desitjant que, amb l’ajuda de Déu, aportarà la seva llarga experiència al treball sinodal de totes les Diòcesis amb seu a Catalunya”.

En la nota agraeixen la llarga entrega pastoral Lluís Martínez Sistach a les diverses diòcesis on ha servit (Tortosa, Tarragona i Barcelona), així com de cara al conjunt de la Conferència Episcopal Tarraconense i a l’Església universal.

Comunicat de la CET

Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense, presidits per l’Arquebisbe metropolità de Tarragona, reunits en sessió ordinària a Tiana (Barcelona) han tingut coneixement que el sant Pare Francesc ha acceptat la renúncia al govern pastoral de l’Arxidiòcesi de Barcelona de l’Emm. Sr. Cardenal Lluís Matínez Sistach i ha nomenat el seu successor en la persona de Mons. Juan José Omella Omella, fins ara bisbe de Calahorra y La Calzada-Logroño.

Els bisbes donen la benvinguda al nou Arquebisbe metropolità de Barcelona i preguen pels fruits pastorals del seu ministeri episcopal, tot desitjant que, amb l’ajuda de Déu, aportarà la seva llarga experiència al treball sinodal de totes les Diòcesis amb seu a Catalunya.

Els Bisbes de Catalunya agraeixen la llarga entrega pastoral del Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach a les diverses Diòcesis on ha servit (Tortosa, Tarragona i Barcelona), així com de cara al conjunt de la Conferència Episcopal Tarraconense i a l’Església universal.

Tiana, 6 de novembre de 2015

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.