Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(CR) Una nota del bisbat d'Urgell també recorda aquest divendres a mossèn Josep Maria Ballarín amb motiu de la seva mort. Tot i que era un capellà de diòcesis de Solsona, estava "molt vinculat al nostre bisbat d’Urgell d’ençà que deixà la seva responsabilitat pastoral com a Capellà Custodi del Santuari de la Mare de Déu de Queralt, i s’establí a Gósol, prop del seu amic mossèn Ramon Anglerill, simuntanejant les estades entre Berga i Gósol". La parròquia de Gósol, tot i que és al Berguedà, forma part del bisbat d'Urgell.

La missa exequial per mossèn Ballarín es farà dissabte a la parròquia de Santa Eulàlia de Berga, el dia de Sant Josep, a les quatre de la tarda presidit pel bisbe Solsona Xavier Novell. Després, cap a les sis de la tarda, els veïns de Gósol faràn el darrer homenatge al temple parroquial i l’acompanyaran fins al cementiri. La parròquia de Santa Maria de Gósol acollirà la darrera pregària per seva ànima al temple parroquial de Maria Assumpta. La pregària i l'enterrament la presidirà l'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, que també assistirà al funeral a Berga.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.