Vés al contingut
Catalunya Religió

(Teresianes) Amb el motiu del Vè centenari de santa Teresa, durant aquest any 2015 s’ha organitzat una exposició itinerant que arriba a Barcelona a mitjan febrer per donar a conèixer un aspecte més de la vida de la santa, centrat en la seva relació amb el sacerdot català que va fundar l'Escola Teresiana: Enric d’Ossó.

La mostra s’exposa sota el títol ‘La força de la trobada’ i farà parada a tres centres de Barcelona i Bellvitge. De dimarts a diumenge l’acollirà el Col·legi Santa Teresa de Jesús de Ganduxer; del dia 19 al 22 serà al col·legi Sant Josep de Gràcia; i el Col·legi Pare Enric d’Ossó, a Bellvitge, del 26 de febrer a l’1 de març.

L’exposició fa un itinerari amb símbols i imatges evocadores que pretenen renovar la connexió carismàtica que hi va haver entre Teresa i Enric. Per tant, no se centra en la vida d’aquests dos sants, sinó en la força de la seva connexió i allò que va suposar. L’objectiu de la mostra és despertar preguntes en els visitants.

L’exposició, obra de Siro López, recorre des de l’octubre les 24 ciutats estatals on té presència la família teresiana d’Enric d’Ossó.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.