Vés al contingut
Catalunya Religió

(Xavier Costa –Salesians) La tarda d'aquest diumenge van arribar des de tots els punts de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora els salesians capitulars, un total de 121, que tenen la responsabilitat de liderar i proposar les línies estratègiques necessàries per als propers sis anys. Es faran dues sessions del Capítol, sota el lema "Units a Crist": la d'aquests dies de desembre i una altra del 28 de març a l'1 d'abril de l'any vinent.

Els capitulars s'han anat instal·lant a Martí-Codolar, on residiran durant tots aquests dies, i s'han viscut moments d'alegria i retrobament entre els germans, ja que des del passat mes de maig, a la Festa Inspectorial a València molts d'ells no havien coincidit novament.

Després de l'acollida, compartir i dialogar durant la tarda, al vespre ha tingut lloc la salutació del pare inspector, Cristóbal López, i la celebració de vespres. Posteriorment un sopar fratern i, ja a la sala capitular, Cristóbal declarava obert el primer Capítol Inspectorial (CI) de la Inspectoria Maria Auxiliadora, remarcant que "aquest Capítol Inspectorial és cosa del cor".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.