Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Fins a vuit corals s'aplegaran a l'Església de Santa Maria d'Igualada per un concert solidari amb els refugiats. La coral Mixta d'Igualada ha organitzat per al dia 29 de novembre el concert solidari "Un cant amic", a benefici de les persones refugiades. Hi participaran, a més de la Coral Mixta d'Igualada, la Coral infantil Gatzara, Coral la Llàntia, Coral Merlet, Coral Mig To, Coral infantil Els Verdums, la Capella de Música de la Tossa i la Coral de Santa Maria.

El que es recapti anirà destinat a una de les entitats que gestionarà l'acollida dels refugiats, la Creu Roja. El concert té el suport de l'Ajuntament d'Igualada a través d'Igualada Solidària i de la parròquia de Santa Maria.

A més de recollir fons, l'acte vol ser també un cant per la pau i per la solidaritat. Per visualitzar-ho, després de les intervencions per separat de cada una de les corals, tots els grups s'uniran per cantar el cànon de la Pau. El concert tindrà lloc a la Basílica de Santa Maria d'Igualada a les 6 de la tarda i es demanarà una aportació voluntària als assistents. També hi ha obert un compte corrent de Fila Zero.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.