Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(La Salle) En la reunió d’enguany del Consell de la International Association of Lasallian Universities – IALU, del qual forma part el Rector de la UOLS, celebrada a Roma, es va escollir la seu pel 'XII Encuentro', que serà al Principat d’Andorra l'any 2018.

'L’Encuentro' és la trobada mundial de Rectors d’Universitats de La Salle arreu del món, i és l’event més important de la IALU. És un orgull per la Universitat Oberta de la Salle acollir un esdeveniment de tal magnitud, que aplegarà al voltant d’un centenar de persones, al qual assisteixen no només els Rectors sinó també altres responsables de les diferents universitats, i distingides personalitats del món universitari convidades.

'L’Encuentro' se celebra cada tres anys des de 1978 (amb l’única excepció del '2n Encuentro' que fou 10 anys després) i aquesta n’és la dotzena edició. Prèviament s’ha celebrat a Cuernavaca (Mèxic), Roma (Itàlia), San Francisco (EEUU), Manila (Filipines), Barcelona (Espanya), Porto Alegre (Brasil), Philadelphia (EEUU) i Bogotà (Colòmbia).

La IALU està formada actualment per 60 universitats d’arreu del món: als Estats Units, Mèxic, Nicaragua, Costa Rica, Veneçuela, Colòmbia, Perú, Bolívia, Brasil, Argentina, Espanya, França, Principat d’Andorra, Costa d’Ívori, Kenya, Palestina, Filipines, Malàisia, entre d’altres, on estudien unes 300.000 persones.

La celebració al Principat d’ Andorra simbolitza la consciència a la xarxa de l’oportunitat que suposen les noves tecnologies per al treball conjunt de les universitats lasal·lianes, i la confiança i reconeixement de la resta de Rectors a la UOLS.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.