Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) Trobada al Casal Sant Gervasi tots els delegats i delegades de justícia de les escoles de La Salle Catalunya. Va ser una reunió important, celebrada el 22 de gener, per recordar que centres educatius de La Salle són un lloc privilegiat per promoure la capacitat crítica dels alumnes, l’educació en valors, la igualtat d’oportunitats, la integració i el compromís vers les situacions d’injustícia del nostre món.

La reunió va ser per començar a treballar en l’actualització del Projecte Marc d’Educació i Promoció de la Justícia, la Solidaritat i la Pau per al període 2015-2018, un pla estructurat amb les orientacions i criteris comuns bàsics d’educació i promoció de la justícia, la solidaritat i la pau per a tots els centres educatius.

La primera novetat és que cada centre haurà de tenir un responsable de justícia, solidaritat i pau (JUSP) que, en coordinació amb l’equip de pastoral, exerceixi de delegat de PROIDE i de la Fundació Comtal. La segona és que a partir del curs escolar 2015-2016, els centres hauran d’actualitzar el seu propi Pla d’Educació i Promoció de la Justícia, la Solidaritat i la Pau. En definitiva, un pas més que demostra que el compromís vers la justícia global és un element de la identitat lasal·liana.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.