Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Laura Mor CR) L'equip pedagògic de la Basílica de la Sagrada Família segueix innovant. Aquest curs amplia l'oferta d'itineraris temàtics per escoles atenent la franja dels estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius. Un desplegament de materials didàctics expliquen la coherència i la intenció de l'obra de Gaudí. La proposta de fons és atrapar els alumnes de totes les edats, generar dinàmiques que despertin la seva curiositat i vincular-los al temple a partir de les emocions.

Aquest dimarts convoquen el professorat a una jornada nova informativa per detallar-ne la metodologia i conèixer què s’ofereix als alumnes.

La coordinadora de les visites educatives, Maite Martínez, explica a CatalunyaReligió.cat com aconsegueixen que els alumnes siguin els protagonistes de la descoberta. Martínez argumenta que els diferents itineraris es van crear perquè "la Sagrada Família no te l'acabes en una visita". Així, les visites són complementàries i permeten entendre un aspecte concret del temple, com pot ser l'espiritualitat, els elements naturals, o l'essència d'un "projecte en construcció" dins del context històric i en l'escenari de la ciutat de Barcelona.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.