Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Aquest dijous els salesians lliuraran el 8è Premi del Centre d’Iniciatives Juvenils contra l’Atur (CIJCA)-Memorial Antoni Mateu a l’empresa Arilfrut, per la seva contribució a la reinserció laboral de persones en situació de risc, en les diferents activitats que s’han impulsat des d’entitats socials, com el Fons Solidari per la Inclusió.

L’acte tindrà lloc en el marc de la inauguració del curs 2014-15 que Salesians Sant Jordi celebrarà a dos quarts de vuit a la seu social del carrer Mariola de Lleida.

Està previst que el lliurament de premis compti amb l’assistència del bisbe de Lleida, Joan Piris; l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros; el director territorial d’Economia i Coneixement, Octavi Miarnau, i diversos regidors, així com el delegat provincial de l’orde dels Salesians de la Zona Nord, intervindran la directora de Salensians Sant Jordi, Pilar Lance, que presentarà les novetats del curs, i el president del CIJCA i titular de Salesians Sant Jordi-PES, Joan Valls.

Arcadi Jové, un dels fundadors d’Arilfrut, serà l’encarregat de recollir el Premi CIJCA-Memorial Antoni Mateu, reconeixement que es convoca anualment, en record de qui va ser soci fundador i treballador de l’entitat social fins a la seva defunció, per a premiar i agrair la tasca de persones, entitats o institucions que amb la qualitat de la seva activitat hagin ajudat al CIJCA en l’assoliment dels seus objectius fundacionals.

El CIJCA és un projecte educatiu que va nàixer a Lleida l’any 1986, com una associació sense ànim de lucre, i que engloba diversos serveis destinats a adolescents i joves en situació de risc social. En aquests 27 anys, aquesta entitat de Salesians Sant Jordi ha atès a més de 7.000 joves de Lleida i el seu entorn més proper.

El darrer premi Memorial Antoni Mateu es va concedir a dues entitats amb les quals Salesians Sant Jordi treballa plegats a la Xarxa d’Entitats Cristianes i d’una manera especial en el Programa DIDO: Càritas diocesana de Lleida i la Fundació Arrels-Sant Ignasi.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.